Trends voor het Oktoberfest 2015

Oktoberfest wordt ook in Nederland en Belgie steeds groter gevierd. De vraag naar oktoberfest kleding is dan ook sterk gegroeid. In dit blogartikel een overzicht van de kledingtrends voor het oktoberfest van 2015.

Dirndl jurkjes met originele edelweiss details

Feestartikelen4u.nl ziet een sterk groeiende vraag naar mooie Dirndl jurkjes met originele edelweiss details. Klanten zijn bereid om iets meer te betalen voor een kwaliteits oktoberfestjurk die ze vaker kunnen gebruiken. De oktoberfest kleding voor vrouwen worden geleverd in drie verschillende lengtes kort, kniehoogte en onder de knie. 

Traditionele lederhose

Bij de mannen zien wij een traditionele behoefte voor de lederhose, geblokte overhemd en een tirolerhoed. Na Duitsland is er ook  een grotere vraag in Nederland naar de echte leren lederhose. De leren lederhose zijn te verkrijgen in kniehoogte en driekwart lederhose. Ook wordt het goedkopere polyester overhemd ingeruild voor de katoenen oktoberfest blouses.

Tiroler kousen

Ook worden zowel bij de dames en heren meer aandacht besteed aan de oktoberfest accessoires zoals tiroler kousen met een strikje voor de dames en voor de heren tiroler kousen.

Grote kleding maten

Een ontwikkeling die in de kledingbranche plaats vindt en dus ook in de feestkleding branche aanwezig is, is de behoefte aan grote maten oktoberfestkleding. Zowel voor de dames als voor de heren oktoberfest collectie gaan een aantal lederhosen en dirndls tot XL, XXL, of zelfs  XXXXXL.

Goedkope of kwalitatieve oktoberfest kleding

Wel ziet feestartikelen4u dat er zowel bij de mannen als vrouwen een groot verschil in doelgroepen is. Een groep klanten die gericht op zoek gaat naar goedkope oktoberfest jurkjes en lederhosen en een groep welke onderscheidend wil zijn en voor de echte lederen lederhose gaat en een echte dirndl jurk.

De tip: cordura lederhose

Een fantastische oktoberfest kleding tip is voor 2015 de cordura lederhose, deze lederhose is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de horeca. De broek is goed te reinigen en hierdoor veelvuldig zonder vlekken te gebruiken. Feestartikelen4u heeft als een van de grootste aanbieders beide assortimenten ruim op voorraad.

  • thuisvergelijk
  • Bezoek feestartikelen4u op shopmania
© 2010 - 2023 Goedkope Feestkleding | Versieringen | Feestartikelen | Carnavalskostuums | Feestartikelen4u.nl | sitemap | rss