Bestellingen op factuurbasis

Door de snel groeiende vaste zakelijke klanten van Feestartikelen4u.nl is er een zakelijke bestelmogelijkheid aanwezig. Feestartikelen4u.nl zorgt voor steeds meer bedrijven, pretparken, vakantieparken, scholen, verenigingen, horeca gelegenheden en andere bedrijven en winkels voor aankleding van de versieringen of de feestkleding. Door te kiezen voor de zakelijke leveringen kunt u doormiddel van het ingeven van het BTW nummer en de adres gegevens na controle op factuurbasis uw aankopen doen. Feestartikelen4u.nl hanteert hier voor de netto betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst goederen.

Zakelijke leveringen 

Voor bedrijven en verenigingen is het prettig als de contact persoon niet zelf het bedrag dient voor te schieten. Doormiddel van de BTW machtiging gaan wij accoord met achteraf betaling op factuurbasis. De gegevens van de vereniging en bedrijven zullen worden gecontroleerd en bij accoord worden vrij gegeven. Betaling dient dan binnen 14 dagen na ontvangst goederen plaats vinden.

Regels met betrekking tot zakelijke bestellingen

Feestartikelen4u.nl adviseert klanten om te kiezen voor factuurstelling met zakelijk adres en tenaamstelling. Wenst men slechts een zakelijk adres op te geven als afleveradres dan kan er gekozen worden voor ander afleveradres en blijft het consumentenrecht van toepassing.
Wanneer de klant wenst achteraf te betalen op factuurbasis maar wel een zakelijke tenaamstelling dan kan men kiezen voor vooraf overmaken met als aflevering Nederland zakelijk of Belgie zakelijk. Bij deze keuzes worden de BTW gegevens in combinatie met de tenaamstelling gecontroleerd.

 

Gastenboek

  • 21-10-2017 - erg snel in huis klaar voor halloween. ZIN IN lees meer
  • 21-10-2017 - Top snel de lenzen en het bloed in huis lees meer
  • 20-10-2017 - Gister avond 20.00 besteld, heb het vandaag nodig, om 09.30...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2017 KINDERFEESTARTIKELEN - GOEDKOPE FEESTARTIKELEN - FEESTKLEDING - VERSIERINGEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel