Halloween-ideeën voor de engste avond van het jaar

Wanneer is het Halloween? Maandag 31 oktober 2021 is het weer Halloween, al vinden veel Halloween-feesten en -evenementen plaats op zaterdag 29 oktober. Elk jaar mag het weer gekker en enger, al zal de horrorclown nu een veel besproken onderwerp zijn bij de Halloween-festiviteiten. Populair zijn en blijven de verschillende Halloween-lenzen. Voor 1 dag geheel witte, zwarte ogen of SAW-ogen; het kan allemaal.
Feestartikelen4u.nl helpt graag een handje in de keuze van originele en goedkope Halloween-kostuums, decoraties of andere Halloween-spullen. 

Thema-ideeën Halloween

Op zoek naar leuke thema-ideeën voor Halloween? Laat u inspireren door bijv. goddess of darkness, zombie's outlaws, creepy clowns, ghost town saloon, day of the dead, bloody Halloween of, voor de kinderen, happy Halloween.
Bij kinderen kunnen er leuke keuzes worden gemaakt in het assortiment Halloween-versieringen op bais van pompoenen, spinnetjes of zwarte katten. Voor volwassenen komen de bloody-lijn en de creepy-carnival-lijn om de hoek kijken. De creepy-carnival-lijn is uniek en verrassend angstaanjagend. Voor een leuk Halloween-kinderfeest is het misschien leuk om te denken aan spook-en-heksenfeest, waarbij leuke heksenhoeden een fantastisch cadeau kunnen zijn.

Soorten Halloween-decoraties

De Halloween-kleding wordt steeds meer uitgesproken, enger of uitbundiger. Dit is ook van toepassing op de professionele Halloween-decoraties. Halloween-decoraties zijn bijvoorbeeld voorzien van geluid en bewegingssensoren. Een absolute must voor de horeca is de bewegende zombie-ober op ware grootte of de heks uit Sneeuwwitje die een appeltje komt aanbieden. Halloween-versieringen kunnen al eenvoudig beginnen met een spinnenweb met gidspinnetjes of een bloederige loper van ca. 4,5 meter. Wat dacht u van een sprekende Halloween-deurklopper?! Een echte hit zijn de krijsende skeletten en vampieren in de kooitjes. Deze op geluid werkende Halloween-decoraties zijn pas écht uniek. 

Halloween-kostuums voor mannen

Populaire Halloween-kostuums voor mannen bij Feestartikelen4u.nl zijn dit jaar het IT-clown easy kostuum, de doktersjassen, de zwarte hooded capes in combinatie met enge Halloween-maskers, zombie American footballer, 3D Halloween-shirts en het Lord Muertos-kostuum. Een bijzondere trend dit jaar is de vraag naar zombie superheldenkostuums zoals onze zombie Batman of zombie Spiderman. De populariteit van deze stoere en enge Halloween-superhelden kan niet los worden gezien van het thema van één van de grootste Halloween-evenementen in Nederland, Amsterdam Halloween. Het thema daar is: superhelden. 

Halloween-kostuums voor vrouwen

Het nr. 1 Halloween-kostuum voor vrouwen is dit jaar bij Feestartikelen4u.nl de zombie Sneeuwwitje, dit zombie sprookjesjurkje is niet alleen eng en lief, maar ook goedkoop. Andere populaire Halloween-jurkjes voor dames zijn o.a. de mystical witch, zombie bruidsjurkje, cheerleader voorzien van lieskousen en bloed. Buiten de Halloween-jurkjes zijn de Halloween-catsuits en -jumpsuits een ware rage onder de vrouwen. Deze strakke, goedkope Halloween-kleding valt ook bij de mannen in de smaak. Het oog wil ook wat, dus maak het af met onze goedkope Halloween-lenzen. Ook voor dames met een grotere maat Halloween-jurk is Feestartikelen4u.nl een uitstekend adres. De beschikbare Halloween-kleding voor vrouwen is beschikbaar tot maat XXXL.

Halloween-kostuums voor kinderen

Halloween-verkleden is bij kinderen een extra leuke uitdaging. Wordt het een eng latex kostuum voor zombie mummy en / of skeleton, of valt de keuze op een screamkostuum of cape met masker? Een Halloween-kostuum voor een kind is bij de meisjes vaak een heksenjurkje, neon skeleton-jurkje of een vleermuizen-diadeemset. Het spookje is vaker terug te zien bij de kleine jongens en meisjes. Feestartikelen4u.nl heeft zeker voor de kinderen een collectie goedkope Halloween-kleding. Veel verkocht is de omkeerbare cape in het rood / zwart.

Horrorfeesten en -evenementen 2021

De grootste en populairste Halloween-feesten en -evenementen zijn o.a. Amsterdam Halloween, Halloween Fright Night, Brandoween in Helmond etc. Voor een mooi beeld en uitleg van diverse grote horrorfeesten en Halloween-tochten kunt u kijken naar onze blog over Halloween-evenementen.

 

  • thuisvergelijk
  • Bezoek feestartikelen4u op shopmania
© 2010 - 2023 Goedkope Feestkleding | Versieringen | Feestartikelen | Carnavalskostuums | Feestartikelen4u.nl | sitemap | rss