De engste Halloween-feesten en -evenementen van 2016

Halloween is één van de snelst groeiende feesten wereldwijd. Ook in Nederland en België groeit het aantal Halloween-evenementen in rap tempo. Complete locaties, geheel voorzien van Halloween-versieringen en decoraties om duizenden in Halloween-style eng verklede bezoekers te ontvangen. De Halloween-feesten zijn in alle uithoeken van het land te vinden en trekken ook dit jaar honderdduizenden eng verklede clowns, spoken, zombies en in andere Halloween-outfits verklede bezoekers.
Feestartikelen4u.nl werkt veelal samen met deze grote organisatoren van Halloween-feesten en verzorgt de meest fantastische Halloween-kostuums. Populaire Halloween-evenementen zijn o.a.:

Heksendoorn

Avonturenpark Hellendoorn wordt van 2 tot en met 30 oktober omgebouwd tot Heksendoorn. Opperheks Odelia is dan de baas over het avonturenpark en zorgt voor enge momenten voor hele families. Dit grootse evenement heeft speciale thema-avonden en dit jaar voor het eerst het spectaculaire horrorhotel. Dit ondergrondse hotel heeft tot nu toe alleen maar klanten mogen verwelkomen, maar nooit meer klanten zien weggaan. Wilt u op Heksendoorn verkleed in een ware Halloween-outfit, kijk dan snel op Halloween-ideeën. Op vrijdagavond 21 oktober wordt voor 12 jaar en ouder de griezelende zombie-avond screams georganiseerd. Hier kunt u niet zonder onze zombielenzen.

Walibi Fright Night 2016

Pretpark Walibi wordt van 8 oktober tot en met 30 oktober omgetoverd tot het ultieme Halloween-evenement Walibi Fright Nights. De meest fantastische en enge Halloween-scenario's zijn uitgewerkt, zoals Pirate cove's, Quarantine, twisted hellfire, game over, the shadows en things. Elk scenario heeft zijn eigen invulling. In game over kunt u de meest bekende scary gamefiguren tegenkomen zoals bijv. The Joker. In pirates cove komt u misschien Kapitein Blackbeard tegen. Deze fantastische setting leent zich uitstekend voor onze uitgebreide collectie Halloween-lenzen. Kijken wie het engst uit zijn ogen kijkt...

Halloween Eerbeek

Wat in 2009 is begonnen als een klein plaatselijk Halloween-feestje, is uigegroeid tot een landelijk spektacel. Met als uniek Halloween-evenement de Halloween-ride, 3.000 fietsende deelnemers langs enge Halloween-locaties. Alle fietsers zijn verkleed in de engste Halloween-kostuums en voorzien van enge maskers. De Halloween-ride gaat dwars door horecagelegenheden in Halloween-style. De hele maand oktober is Eerbeek een groot Halloween-feest.

Halloween Horrorfeest 2016

In 2016 vindt voor de 18de keer het grootste Halloween-evenement van Europa plaats in Moviepark Germany. De maand oktober staat in het teken van het Halloween-feest. Jaarlijks komen er 250.000 Halloween-bezoekers naar Movie Park in Noordrijn-Westfalen. Nieuw is hier de Walking dead breakout: dit door zombies overgoten gebied is te eng. Of het fantastische horrorlabyrinth Camp out. Durf jij je weg terug te vinden? 

Mokum Halloween

Dit gruwelijke Halloweenfeest in hartje Mokum heeft 3 etages met Halloween-verklede bezoekers en een fantastische line-up met o.a. Mickey Nice, Sunny, Tom Waist en Festimi Soundsystem. Dresscode is the 80's Halloween. Mokum Halloween wordt georganiseerd op 29 oktober en heeft als thema 80's horrorthema. Elke vloer heeft zijn eigen thema met zijn favoriete muziek, zoals dance, 90's, house, disco of urban. 29 oktober: de Halloween-party of the year.

Glow in the dark Halloween Rotterdam

Glow in the dark Rotterdam vindt dit jaar op 28 oktober plaats in de Maassilo van 23.00 tot 07.00 uur. Dit grootste Halloween-dance-evenement heeft een fantastische line-up zoals Mr. Belt & Wezol, Deborah de Luca en Alle Farben. De Maassilo wordt omgebouwd tot Haunted House. Zorg dat je in complete Halloween-outfit naar het topfeest gaat. Tip: kies de fantastisch UV-partylenzen. Hou je van een feest en Halloween dan is dit je "match made in Hell".

Amsterdam Halloween

Amsterdam Halloween heeft dit jaar het fantastische thema Superheroes, kom snel kijken bij Feestartikelen4u.nl voor onze zombie Spiderman of Batman. Voor de dames is er natuurlijk Catwoman of superwoman. Dit Halloween-feest is op 29 oktober 2016 in de Westerunie, Westerliefde en Transformatorhuis. De line-up van superhelden zijn o.a. Kris Kross, Benny Rodriques en Cleavage. Amsterdam Halloween is de Halloween-party onder de Halloween-feesten. Als u niet bij Feestartikelen4u.nl kunt slagen voor uw superhelden Halloween-outfit? Dan...

 

  • thuisvergelijk
  • Bezoek feestartikelen4u op shopmania
© 2010 - 2023 Goedkope Feestkleding | Versieringen | Feestartikelen | Carnavalskostuums | Feestartikelen4u.nl | sitemap | rss