Sorteer op
 • Cowgirl jurkje jeans
  Cowgirl jurkje jeans

  Sexy cowgirl jurkje

  Kleur: bruin, blauw en rood

  Materiaal: 90% Polyester / Aloba en 10% Cotton /Jeans

  Inhoud: jurkje

  Thema: western kleding, verkleedkledij, themafeest, wild westen, cowboys, cowgirls, carnavalskleding,…

  € 32,49
Sorteer op

Trends voor Halloween 2016

Halloween  wordt ook in Nederland en Belgie steeds groter gevierd. De vraag naar halloween kleding is dan ook sterk gegroeid. In deze nieuwsbrief een overzicht van de kledingtrends voor het halloween van 2016.

Halloween kleding het kan niet eng genoeg

Feestartikelen4u.nl ziet een sterk groeiende vraag naar scary enge halloween kostuums. Klanten zijn bereid om iets meer te betalen voor een kwaliteits halloweenkostum die ze vaker kunnen gebruiken. De halloween kleding bij de vrouwen is vaak iets uitdagender en zeker bij de jongen meiden eng maar enigzins sexy. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van gewone carnavalskleding voorzien van bloed, latex, bloedspray en enge littekens.                                                 

                                                                                                                                                       

Goedkope Halloween kleding

Bij de mannen zien wij een behoefte voor de unieke maar eenvoudige halloween kostuums. Na Amerika is er ook  een grotere vraag in Nederland naar de echte kwaliteits latex halloweens kleding. De halloween capes zijn al verkrijgbaar vanaf € 5,99 een aantal verschillende capes zijn:

Hooded zwarte cape
Bloody cape darkness rood / zwart
Cape bloederig
Cape easy rood
Cape gloom lady
Cape met kap easy kinderen
Cape omkeerbaar zwart en wit
Cape zwart rood omkeerbaar kinderen
Cape zwart kinderen
 

De halloween jurkjes zijn reeds verkrijgbaar € 12,99, de mystical witch is een sexy heksenjurkje voor een lage prijs. Ook de sexy sneeuwwitje jurkjes en zombie bruidjes zijn al bestelbaar voor onder de 20 euro.
 


Halloween Lenzen

Absolute hit op halloween gebied zijn de halloween lenzen, deze zachte maandlenzen zijn reeds verkrijgbaar vanaf  slechts € 7,75 netto. Deze goedkope maandlenzen zijn een ware hit en zijn o.a. verkrijgbaar in white out, black out, red manson, saw, red wolf, ork of white manson.   

 

 

3D wond transfers

Feestartikelen4u.nl is officieel verdeler van Tinsley 3D transfers. De meest realistische professionele wonden en tattoo's die er gemaakt worden. Kijk snel bij het Tinsley wonden assortiment. Open wonden, gapende wonden, kogelgaten, vamperbeten etc. 

 

 

Enge latex maskers

Maskers horen bij Halloween de meest enge en gekke maskers vormen een grote basis voor de halloween outfits.  
Natuurlijk is het IT clown masker erg populair, ook Saw, V for vendetta en chucky blijven herkenbaar en in trek.
De speciale latex collectie met enge maskers is echt de moeite waar om te bekijken      

 


De tip: Verkleed als zombie superheld

Verkleden als zombie batman of zombie spiderman is fantastisch en uniek. Feestartikelen4u.nl heeft unieke kostuums waarin de superhelden scary tot leven komen. Laat je enge superkrachten tot leven komen. Superhelden is ook het Thema van een van de grootste Halloween evenementen van Nederland Amsterdam Halloween.

 • thuisvergelijk
 • Bezoek feestartikelen4u op shopmania
© 2010 - 2023 Goedkope Feestkleding | Versieringen | Feestartikelen | Carnavalskostuums | Feestartikelen4u.nl | sitemap | rss