Hoe ga jij verkleed tijdens Carnaval 2017?

Verkleedkleding voor Carnaval 2017 of, zoals ze in Limburg zeggen, Vastelaovend. Ieder jaar is het weer een uitdaging is om leuke carnavalsjurkjes of goedkope verkleedkostuums te vinden. Individuen en groepen die zoeken naar leuke bijpassende carnavals kostuums en jurkjes voor een betaalbare prijs zijn op Feestartikelen4u.nl aan het goede adres. Ook dit jaar heeft Feestartikelen4u.nl weer een top-20 met carnavalskleding samengesteld. De top-20 carnavalskleding bestaat dit jaar uit kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en uit accessoires. Wat is de topper onder de dameskleding? Is het weer het sneeuwwitje-jurkje of wordt het toch dat leuke dierenpakje?

Trends bij carnavalskleding voor dames

Een opvallende trend bij carnavalskleding voor dames zijn de dierenpakjes. Deze leuke hooded dierenjurkjes met capuchon als vos, panda, ijsbeer of luipaard zijn erg populair onder tieners en begin-twintigers. De lage prijzen in combinatie met de hoge aaibaarheidsfactor zijn bepalend voor het grote succes. De jurkjes zijn reeds verkrijgbaar vanaf € 18,49! Ook de vraag naar jumpsuits en catsuits neemt sterk toe. Mooie voorbeelden van deze trend zijn onder andere de swat catsuit en ninja catsuit of de swat jumpsuit en de booth camp cat suit. Voor dames mag het steeds opvallender en toch chique zijn, zie bijvoorbeeld het carnavalsjasje rainbow batik.

Wat verder opvalt, is de vraag naar ruimere carnavalskleding. De vraag naar deze grotere maten is aanzienlijk. Feestartikelen4u.nl heeft hier bij zowel mannen als vrouwen op ingespeeld en een complete collectie samengesteld in de maten XL en groter. Ook vanuit de fabrikanten is het aanbod carnavalskostuums in grote maten sterk toegenomen, waardoor wij meerdere collecties zelfs tot de maat XXXXL kunnen aanbieden!

Trends bij carnavalskostuums voor mannen

Ook dit jaar zien wij bij de mannen een trend van mooie, sprekende kostuums. Zomaar twee voorbeelden zijn het complete kostuum in Delftsblauwe print of de fantastische bier smoking. Ook de standout suits en de pink suits blijven onverminderd populair. Een andere opvallende ontwikkeling is het grote aanbod in 80's trainingspakken, bestaande uit allerlei fouten retro trainingspakken in verschillende kleuren.

Combineer deze pakken met een foute matjespruik of haarband met lang haar voor een fantastische en onvergetelijke carnaval.

Bij de mannen zien we ook dat de trend verschuift naar bekende personages uit films, games of strips. Mooie voorbeelden hiervan zijn assasin creed, batman, Minion, Darth Vader en natuurlijk Donald Trump. Dit fantastische latex masker is niet aan te slepen.

Trends bij carnavalskleding voor kinderen

De trend voor kinderen is overduidelijk de dierenonesies. Deze warme, aaibare onesies zijn te verkrijgen in allerlei diersoorten, zoals eekhoorns, eenden en panda's. Bestel deze dierenonesies vóór 21.00 uur op Feestartikelen4u.nl, dan heb je ze de volgende dag al in huis!

Feestartikelen4u.nl wenst iedereen een onvergetelijke carnaval!

  • thuisvergelijk
  • Bezoek feestartikelen4u op shopmania
© 2010 - 2023 Goedkope Feestkleding | Versieringen | Feestartikelen | Carnavalskostuums | Feestartikelen4u.nl | sitemap | rss