Sorteer op

Distributiecentrum Confetti shopping group B.V.

Dagelijks vertrekken er duizenden pakketten vanuit ons logistieke centrum in Deventer. Deze pakketten worden vervoerd met onze partners Sandd, PostNL en DHL. Via het distributiecentrum vinden er de gehele dag aktiviteiten plaats en wordt er in diverse ploegen gewerkt om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Dit betekent dat hier zowel de zakelijke klanten, als de consumenten klanten worden behandeld.

De laatste pakketten worden in het logistieke centrum rond 23:00 uur geladen om de volgende dag te worden afgeleverd.
De enorme groei heeft de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat het distributiecentrum op volle kracht draait en er consequent verniewingen worden doorgevoerd om efficientcy en optimalisatie voor de klant te realiseren. In April 2018 zijn wij gestart met een test van verpakkingsloos verzenden.
Wij horen u al denken verpakkingsloos verzenden? Ja correct na plastic is de grootste boosdoener nu en zeker op lange termijn alle papieren en kartonnen toevoegingen aan een pakketje. Verpakkingsloos verzenden betekent dat wij bij u aan de deur komen met een verzegelde box en de goederen aan u overhandigen ter plekke en hiermee ervoor zorgen dat er aanzienlijk minder papier en karton in omloop komt.

 

                     

Gastenboek

  • 10-10-2018 - Goede en vriendelijke klantenservice, zij staan voor hun klanten.
    Alles goed...  lees meer
  • 09-10-2018 - Grote bestelling geplaatst voor onze groep thema la casa papel....  lees meer
  • 09-10-2018 - Zondag bestelling geplaatst, kreeg maandag bericht dat de levering over...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2018 KINDERFEESTARTIKELEN - GOEDKOPE FEESTARTIKELEN - FEESTKLEDING - VERSIERINGEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel