Sorteer op
Sorteer op

Distributiecentrum Confetti shopping group B.V.

Dagelijks vertrekken er duizenden pakketten vanuit ons logistieke centrum in Deventer. Deze pakketten worden vervoerd met onze partners GLS, PostNL en DHL. Via het distributiecentrum vinden er de gehele dag aktiviteiten plaats en wordt er in diverse ploegen gewerkt om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Dit betekent dat hier zowel de zakelijke klanten, als de consumenten klanten worden behandeld.

De laatste pakketten worden in het logistieke centrum rond 23:00 uur geladen om de volgende dag te worden afgeleverd.
De enorme groei heeft de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat het distributiecentrum op volle kracht draait en er consequent verniewingen worden doorgevoerd om efficientcy en optimalisatie voor de klant te realiseren.

Het eigen distributiecentrum van ruim 4.000m2 is uniek binnen de markt van Feestartikelen, versieringen en carnavalskleding veel van onze collega's werken vanuit een winkel of hebben hun logistiek en magazijn uitbesteed aan fullfillment centers. Wij willen graag binding houden met onze produkten en onze klanten. Doordat de kantoren en het personeel allen direct bij de produkten verbonden zijn kunnen wij u goed helpen met advies en geeft het ons de gewenst flexibiliteit

Wilt u een afspraak maken als bedrijf, vereniging, school of stichting bent u van harte welkom. Graag laten wij ons unieke distributiecentrum zien

In April 2018 zijn wij gestart met een test van verpakkingsloos verzenden.
Wij horen u al denken verpakkingsloos verzenden? Ja correct na plastic is de grootste boosdoener nu en zeker op lange termijn alle papieren en kartonnen toevoegingen aan een pakketje. Verpakkingsloos verzenden betekent dat wij bij u aan de deur komen met een verzegelde box en de goederen aan u overhandigen ter plekke en hiermee ervoor zorgen dat er aanzienlijk minder papier en karton in omloop komt.

Uitbreiding distributiecentrum

Door de enorme groei van ons assortiment en aantal verzendingen, hebben wij ons distributiecetrum op twee manieren verder uitgebreid.
Door een aanbouw hebben wij nogmaals 1.000 m2 erbij gekregen en tevens hebben wij de bulk opslag verplaats naar een extern distributiecentrum.
De enorme groei komt voort uit de groei van onze eigen webshops, bol.com leveringen en natuurlijk Amazon leveringen.


Automatisering

Het jaar 2020 heeft bij Confetti shopping group in het teken gestaan van vergaande automatisering.
Door het distributiecentrum heen lopen nu rollerbanen, deze zorgen ervoor dat de pakketten automatisch bij de scan afdeling terecht komen en netjes voor u worden ingepakt.
Elk artikel krijgt een scan en elke zending krijgt ook een automatische scan

                     

  • thuisvergelijk
  • Bezoek feestartikelen4u op shopmania
© 2010 - 2023 Goedkope Feestkleding | Versieringen | Feestartikelen | Carnavalskostuums | Feestartikelen4u.nl | sitemap | rss