Sorteer op
Sorteer op

Trends oktoberfest outfits 2022

Lederhosen voor de mannen en Dirndls voor de vrouwen kunnen natuurlijk niet missen op een Oktoberfest. U zult nogal opvallen als u in gewone kleding loopt. Wij geven wat tips voor een geweldig Oktoberfest in 2022!

Trends Lederhose 2022

Voor de heren is het gebruikelijk dat zij Lederhosen dragen. Van oorsprong bestaat een Lederhose uit hertenleer. Wij snappen dat echt leer zeer duur is voor een Oktoberfest, helemaal als toerist. Wij verkopen vooral imitatie suède om de prijs wat lager te houden. Toch erbij horen? Dat kan met onze volgende tips!

Draag zwart

Zwart is dé nieuwe kleur voor man en vrouw tijdens het Oktoberfest. Wilt u een zwarte lederhose? Vorige jaar liep onze Lederhose luxe zwart al erg goed, en dat zal dit jaar dus alleen maar beter gaan!

Effen broeken

De trend van 2022 is om de broeken zo effen mogelijk te dragen. De tierelantijntjes zijn eigenlijk ‘uit’. Wat wel een grootse trend is: de verwassen look. Dit kunt u toevoegen door zelf te schrobben. Hoewel, met al het bier dat waarschijnlijk over uw broek komt, zal deze er spoedig als ‘gebruikt’ er uit zien.

Ga voor gemak

Met een korte versie van de Lederhose, zit u altijd goed. Vooral met witte sokken er onder en gemakkelijke schoenen. Maar ach, het maakt niemand wat uit of u voor lang of kort gaat. Gemak staat nog altijd voorop, anders is een groot feest niet mogelijk! Dus kijk welke het beste bij u past: onze langere Lederhose of juist een korte? Een broek boven de knie of eronder? Gaat u voor bruin, groen of toch het hippe zwart?

Heren kostuum Oktoberfest

Over de overhemden hoeft u zich geen zorgen te maken. Van vroeger uit waren de overhemden vooral wit en de vestjes er overheen waren zwart. Tegenwoordig blijven de overhemden in basiskleuren, maar de vestjes daarentegen zijn er in veel verschillende kleuren. Van geel tot blauw en rood. Zelfs verschillende patronen komen er voor. Kies dus ook hier wat u het beste past!

Niet te missen accessoires bij een Lederhose kostuum

Een Lederhose maakt u natuurlijk af met witte Tiroler kousen en gympen! En wat dacht u van de Tiroler hoed, compleet met veer? De kleuren moeten passen bij uw lederhose, de veer is er dan weer in meerder kleuren.

Trends Dirndl 2022

Dames verschijnen in een mooie Dirndl tijdens een Oktoberfest. Een Dirndl wordt ook wel een Tiroler jurkje genoemd, een biermeisjes jurk of een Bayern jurkje. Het verschilt wel iets in kleur en het biermeisjes jurkje is zelfs compleet met een hoedje met een veer!

Ga voor felle kleuren of juist voor zwart

Ook de Dirndl in het zwart is een heuse trend. Daarnaast is het altijd goed om voor felle kleuren te gaan, een feest is immers vrolijk! Denk aan de kleuren roze, blauw of groen!

Kort!

De rok is tegenwoordig redelijk kort. Eerder was de trend dat de rok minimaal onder de knie kwam. Tegenwoordig is de rok (ver) boven de knie. Zo zie je de mooie witte kousen, over uw lange benen!

Versierd bovenstukje

Ga voor een patroontje, voor extra glitters, of allerlei verschillende borduursels op uw bovenstukje. Hoe mooier versierd, hoe beter.

Traditioneel is nog altijd goed

Gewoon een traditioneel Tiroler jurkje doet het ook altijd goed! In bruine, groene of  rode kleuren. Of ga voor een traditioneel jurkje, met een nét iets sexyer tintje. Kijk gerust rond in onze webshop naar wat u past!

Vrouwen nu ook in Lederhose!

Tegenwoordig kan alles! Vrouwen kunnen natuurlijk ook in een Lederhose verschijnen. De vrouwelijke varianten zijn er in veel verschillende kleuren en ook compleet met blouse, broek en hoedje!
 

  • thuisvergelijk
  • Bezoek feestartikelen4u op shopmania
© 2010 - 2023 Goedkope Feestkleding | Versieringen | Feestartikelen | Carnavalskostuums | Feestartikelen4u.nl | sitemap | rss