Brrr, Halloween bezorgt je de stuipen op het lijf! Blijf niet achter en ga ook voor een eng kostuum. Bij Feestartikelen4u kun je terecht voor allerlei verschillende maskers, outfits voor heren, dames en kinderkostuums. Zelfs voor baby’s verkopen we halloweenkleding. Ga verkleed als zombie of laat It tot leven komen…

Halloween maskers maken je kostuum compleet!

Halloween is tegenwoordig niet alleen meer een feest voor kinderen met trick or treat, maar er worden tegenwoordig talloze events, themafeesten en zelfs hardloopwedstrijden in Halloweensferen georganiseerd voor de ultieme halloweenbeleving. Maak je kostuum compleet met unieke enge maskers. Ga voor een bloederig hoofd, een horrorclown, laat de Joker tot leven komen of the Walking Dead… Als je bij Feestartikelen4u besteld, weet je zeker dat je kwalitatief goede maskers koopt, die ook nog eens uniek zijn! Maak je kostuum compleet met een halloweenmasker en jaag alle mensen om je heen de stuipen op het lijf!

Halloween zombie

Zombies zijn bij Feestartikelen4u in allerlei verschillende soorten en maten. Zombies zijn tenslotte ook ooit mensen geweest. Ze zijn alleen teruggebracht uit de dood?. Tegenwoordig zien zombies eruit als doodse mensen met een hele bleke huid, veel wonden en aangevreten organen met overal bloed, helemaal in opkomst natuurlijk dankzij The Walking Dead. We hebben een o.a. Bride Zombie, maar ook een ober, dokter, piraat… Noem maar op!  Ga je alleen voor een shirt? Of ga je voor een heel kostuum zoals onze Zombie Marques Kostuum? We hebben ook angstaanjagende zombiemaskers en capes. Als je liever met schmink aan de slag gaat, hebben we een hele zombie make-upkit en ook je huid kunnen we een natuurlijke zombie uitstraling geven door vloeibare kleuren die zorgen voor een samengetrokken huid.

Zombie-ogen

Om echt onherkenbaar rond te spoken, zijn lenzen ideaal. Bij een zombie outfit raden we witte of lichtgrijze lenzen aan. De contactlenzen dekken volledig de eigen oogkleur voor een scary look. Je durft elkaar haast niet meer in de ogen aan te kijken!

Halloween vampier/dracula

Bloeddorstig, angstaanjagend en zwart, dat beschrijft een dracula of een vampier. Vampiers zijn te herkennen aan de scherpe hoektanden, een Gothic-stijl, een bleke huid en zwart haar. Bij Feestartikelen4u kun je terecht voor sieraden in Gothic-stijl, zoals een spinnenketting of oorbellen. Ook kun je prima terecht voor unieke, goede kwaliteit capes, pruiken, jurkjes, maskers, gebitjes en complete kostuums inclusief handschoenen, bril of armvleugels. Speciaal voor kinderen zijn er capes tot 91 cm!

Bloedstollende vampierlenzen!

Dracula’s of vampiers zorgen dat ze zoveel bloed binnenkrijgen, dat zelfs hun pupillen rood worden. Bij Feestartikelen4u hebben we bloedstollende lenzen, rood met een zwart randje. Of ga je liever voor helemaal angstaanjagend diepzwarte lezen?

Halloween Clown

It is een horrorclown, dat moge duidelijk zijn! Aan deze clown is niets grappig, je zou hem maar tegenkomen in het donker! Bij Feestartikelen4u hebben we verschillende horror clownsmaskers. Clown Peppy is ook zo’n engerd. Vaak heb je niet genoeg aan alleen een masker of alleen kleding, kies dan voor een heel clownskostuum! Vaak bestaande uit een jumpsuit inclusief masker.

Ogenschijnlijk grappig – Horrorclownslenzen

Een clownskostuum kan nog altijd grappig lijken, tot ze je diep in de ogen aankijken! Met onze party lenzen  Saw zorg jij voor nachtmerries! De witte lenzen met een rood randje zijn super goedkoop en kunnen tot 30 dagen worden gebruikt. Verwijder elke avond je lenzen om ze goed te reinigen!

Halloween Joker

The Joker, één van de bekendste superschurken en de vijand van Batman is afgeleid van een nar. Een nar is officieel een grappenmaker, maar deed dit onbewust door afwijkende geestelijke of lichamelijke eigenschappen. Een nar stond onderaan de sociale ladder en aan de andere kant was hij in de positie om mensen te doorgronden en voor de gek te houden. Dankzij Bassie en Adriaan wordt de nar vooral gezien als een grote pestkop. Een enge pestkop en al helemaal met Halloween! Ga voor een heel kostuum of alleen voor een masker… Ook jij kunt er uit zien als de psychopaat ‘the Joker’ met een bleek uiterlijk met groen haar en felrode lippen dankzij onze maskers.

Een kille look met ice blue lenzen

The Joker is geen leuke man, maar je kan je Halloweenoutfit nog killer maken met onze Party lenzen Ice Blue. De kille kleur zorgt voor een koele uitstraling van de grote pestkop of vijand. De Ice blue lenzen bedekken volledig de eigen oogkleur, dus je bent haast onherkenbaar!

Halloween kinderkostuums 

Natuurlijk denken we ook aan de kinderen die met trick or treat langs de deuren gaan of die op school Halloween vieren. Bij Feestartikelen4u kun je dan ook heel goed terecht voor kinderkostuums. Meisjes gaan nog vaak voor een heksenkostuumtovenaarskostuum of andere jurkjes. De jongens gaan vaak voor eng en realistisch zoals zombieshorrorclowns of skeletten. Het blijft leuk om halloweenkleding te bestellen bij Feestartikelen4u, want het is supergoedkoop! Ideaal, want kinderen groeien zo hun halloweenkostuum uit!

Halloween Babykostuums

Het is niet gek om je baby ook mee te laten genieten van al dat spannends en natuurlijk al die lekkere snoepjes. Daarom kun je grappige halloweenkostuums voor je baby bestellen via Feestartikelen4u.nl. Creëer je eigen mini-heksje! Wij verkopen ook leuke pakjes voor jouw baby van 0 tot 24 maand!

Je slaagt altijd bij Feestartikelen4u

Niet alleen hebben wij een mooie collectie aan halloweenkleding, ook voor veel andere verkleedpartijen kun je bij ons terecht! Wij bieden feestartikelen aan voor een lage prijs en goede kwaliteit. We verzenden door heel Nederland en België!

  • thuisvergelijk
  • Bezoek feestartikelen4u op shopmania
© 2010 - 2023 Goedkope Feestkleding | Versieringen | Feestartikelen | Carnavalskostuums | Feestartikelen4u.nl | sitemap | rss