Sint en Piet kopen hun outfit bij Feestartikelen4u!

De Sinterklaasgekte is losgebroken! Hoe leuk is het om Sinterklaas te helpen door jezelf in pietenpak te hijsen? Kinderen zullen dol op je zijn! Of wees een hulpsinterklaas die niet te onderscheiden is van de échte Sinterklaas. Ook kinderen verkleden zich graag als Pietje, dus maak ze extra blij met een eigen pietenpakje voor jongens en voor meisjes. Blije gezichtjes gegarandeerd!

Tv Sinterklaaskostuum kopen is bij Feestartikelen4U zo gepiept

De Sinterklaas van televisie is voor iedereen de échte Sinterklaas. Wil jij er ook een echte Sinterklaaskostuum? Feestartikelen4u heeft jarenlange ervaring met het verkopen van tv Sint kostuums. Een prachtig rood kostuum te verkrijgen in katoen fluweel of polyester. Het kostuum bestaat uit een mantel en een stola. De stola wordt als een omslag gedragen onder de mantel. Het kostuum is ideaal voor winterse temperaturen en gaat meerdere jaren mee.

Sinterklaas, goed heiligman. Trek je beste tabberd an, maar vergeet de rest niet

Een sinterklaaskostuum bestaat niet alleen uit een mantel en een stola. Sinterklaas draagt ook een (broek)rok, habijt, onderjurk, pruik, baardstel, mijter, schmink en niet te vergeten, handschoenen met de grote gouden ring. Daarnaast heeft de Sint altijd het grote sinterklaasboek en een staf mee. Feestartikelen4u heeft sinterklaaskostuums in verschillende prijscategorieën. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment met accessoires voor hoge en lage prijzen en voor kinderen hebben wij ook een sinterklaascape en mijter!

Sinterklaas kan niet zonder zijn Pieten

Aan de Pieten is natuurlijk ook gedacht, want zonder Pieten is er geen Sinterklaasfeest. Zonder hun hulp worden de cadeautjes, pepernoten en chocoladeletters niet verspreid. Feestartikelen4u biedt wel 60 verschillende Zwarte Pieten kostuums. Zo hebben we kokspakken, damespakken, herenpakken, hoofdpietpakken en meer.

Pieten tv kostuum

De Pieten die elk jaar weer meekomen met de Sint naar Nederland en alle kinderen vermaken en cadeautjes brengen, die kunnen bij ons terecht voor een professioneel pietenkostuum. Kwaliteit gegarandeerd en natuurlijk schitter je elk jaar weer als een echte Piet!

Pietenpakjes voor jongens

Kinderpietenpakjes hebben we in veel verschillende kleuren, van blauw tot rood en van paars tot geel, gecombineerd met zwart of juist nóg meer kleuren. De meeste pietenpakjes bestaan uit een broek, shirt en baret. Hoe leuk is het om met je zoontje Sinterklaas te verwelkomen op 18 november, terwijl hij in een pietenpakje is gehesen? We verkopen deze goedkope en vrolijke pietenpakjes al vanaf € 12,-. Voor uw kind één groot plezier, alsof de Sinterklaasgekte nog niet genoeg is.

Pietenpakjes voor meisjes

Ook voor de kleine meisjes hebben we een groot assortiment met pietenpakjes. De kinderpietenpakjes zijn geschikt voor jongens en meisjes, maar wat nóg leuker is, zijn onze pietenjurkjes! Een klein pietenprinsesje. Daarnaast heeft Feestartikelen4u pietenpakjes volledig in het roze en velours de panne pietenpakjes deluxe.

Wat maakt een Pietenpak compleet?

Naast een broek, shirt en baret heeft een Piet natuurlijk nog veel meer nodig. Een pruik, gouden oorringen, zwarte handschoenen en een zwarte maillot. Sommigen dragen ook een grote witte kraag, hoewel deze tegenwoordig in alle kleuren beschikbaar zijn. En laten we vooral de jutezak met snoepgoed niet vergeten, die bijna elke Piet met zich meesleept.

De finishing touch: vergeet de schmink niet!

In Nederland zijn er niet alleen Zwarte Pieten, maar ook Schoorsteenpieten en Gekleurde Pieten. Feestartikelen4u heeft uiterst professionele schmink voor Pieten en voor iedereen die dienst doet als hulpsinterklaas. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat schmink vervaagt of dat er ineens een snor of een baard van een Sint op de grond ligt. Daar hebben we natuurlijk wel iets voor: huidlijm. Met huidlijm kunnen snorren en baarden vastgelijmd worden. Feestartikelen4u verkoopt alleen huidlijm dat veilig is voor de huid en makkelijk te verwijderen is van huid en kleding.

Haal jouw Sinterklaaskostuum of Pietenpak gemakkelijk in huis met Feestartikelen4u

Wij hebben niet alleen een mooie collectie aan sinterklaaskostuums en pietenpakken, maar wij gaan ook voor kwaliteit en zijn graag iedereen van dienst. Vandaar dat je voor professionele kostuums bij ons terecht komt, maar ook voor kinderen en amateur verkleedpartijen. Haal jouw sinterklaaskostuum of pietenpak gemakkelijk in huis met onze service. Profiteer van gratis verzendingen vanaf € 100,-, en in geval van spoed kunnen wij same day delivery verzorgen. We verzenden door heel Nederland en België

  • thuisvergelijk
  • Bezoek feestartikelen4u op shopmania
© 2010 - 2023 Goedkope Feestkleding | Versieringen | Feestartikelen | Carnavalskostuums | Feestartikelen4u.nl | sitemap | rss